MissVampire Yeni Üye

| Konu: Alacakaranlık Ptsi Nis. 13 2009, 17:12 | |
| Filmin Özeti On yedi yaşındaki Isabella Swan babası Charlie ile birlikte yaşamak üzere küçük bir kasaba olan Forks, Washington’a taşınır. Burada yüz sekiz yaşında bir vampir olup, on yedi yaşında görünen gizemli sınıf arkadaşı Edward Cullen ile tanışır. Edward’ın ilk başlarda romantizmden uzak durmaya çalışmasına rağmen sonrasında birbirlerine aşık olurlar. Üç göçebe vampir James, Victoria ve Laurent geldiğinde Bella’nın hayatı tehlikeye girer ve Edward’ın ailesi Alice, Carlisle, Esme, Jasper, Emmett ve Rosalie onun hayatını çok geç olmadan kurtarmak için uğraşırlar. | |
|
dmL* Yeni Üye

| Konu: Geri: Alacakaranlık Perş. Nis. 23 2009, 15:11 | |
| Nev-Es Productions gururla sunar......
Onlar iki normal genc kizdi, ta ki Edward ile tanisana kadar... Edward'i tanimiyor musunuz? Ve ya Bella'yi? Ana, onuda mi tanimiyor sunuz? O zaman cok sey kacirmissiniz....daha da gec olmadan dalin konuya derim Tongue
Türkcesi Alacakaranlik olan kitabin yazari Stephenie Meyer (35) niye kitaba bu resmi uygun görmüs Simdi esas oglanimiz Edward (107) bir vampirdir. Fakat güzel kizimiz Isabella'ya (17) asik olur. Bella onun icin "yasak bir elmadir". Isabella Swan Washington'ın, hiç yağmurun dinmediği küçük kasabası Forks'a taşınır. Bu, şimdiye kadar aldığı en sıkıcı karar gibi görünmektedir. fakat, gizemli ve çekici Edward'la tanışması hayatını heyecanlı ve tüyler ürpertici bir hale sokar. Edward, şimdiye kadar içinde yaşadığı küçük toplulukta vampir kimliğini saklayabilmiştir. Ancak, artık kimse güvende değildir, özellikle Edward'ın en değer verdiği insan olan Isabella... İki sevgili kendilerini, tutku ve tehlike arasında dengede duran bir bıçağın en keskin noktasında bulurlar. Üç şeyden emindim. Birincisi Edward bir VAMPİRDİ...İkincisi, ne kadar baskın olduğunu bilemesem de onun bu vampir yanı KANIMA susamıştı. Üçüncüsü ise, koşulsuz ve geri dönülemez bir şekilde ona AŞIK olmuştum.“Ya ben bir süper kahraman degilsem? Ya ben kötü adamlardan biriysem?“~Edward „Yani aslan kuzuya asik olur….,“diye mirildandi. Bu lafi duydugumda irkildim ve bunu saklamak icin gözlerimi ondan kacirdim. „Ne aptal bir kuzuymus,“dedim ic gecirerek. “Ne hasta ve mazosist bir aslanmis.” „Lanet olsun Bella!“ dedi nefes nefese. “Benim sonum olacaksin, yemin ediyorum beni öldüreceksin.”~Edward “Yine alacakaranlik,” diye mirildandi. “Baska bir son daha. Günün ne kadar mükemmel oldugunun önemi yok, her zaman sona ermek zorunda.“ „Bazi seyler sona ermek zorunda degil,“diye mirildandim. „Bu kadar cabuk pes edecegime gercekten inanmadin herhalde,“dedi dalga gecerek. „Bir kiz hayal kurabilir.“ Kaslarini kaldirdi. „Senin hayalin bu mu? Bir canavar olmak mi?“
Sonra birlikte sekil A'da görüldügü üzere o agac benim su agac senin diye dolasirlar  tabi hikaye burda bitmiyor daha yeni basliyor... ~New Moon ~Eclipse ~Breaking Dawn ~Midnight Sun ( Devam edicek  ) | |
|
dmL* Yeni Üye

| Konu: Geri: Alacakaranlık Perş. Nis. 23 2009, 15:21 | |
| | |
|
meLankoLik Admin

Mesaj Sayısı : 350 Yaş : 27 Nerden : Çorlu Site Nasıl : Süper.. Burç : Koç Kayıt tarihi : 13/01/09
 | Konu: Geri: Alacakaranlık Perş. Nis. 23 2009, 16:00 | |
| resimlerden izlemiş kadar oldm tekrardn saol damlacm | |
|
dmL* Yeni Üye

| Konu: Geri: Alacakaranlık Perş. Nis. 23 2009, 16:54 | |
| ah önemli değil bestem <3  | |
|
Decode Yeni Üye

| Konu: Geri: Alacakaranlık Perş. Mayıs 14 2009, 08:55 | |
| bnce kitabı çok dha güzeldi filmine göre  | |
|