Katy Perry Fan Club
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Türkiye'nin 1 NumaraLı Katy Perry Fan SiTesine HosqeLdiniz..

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Beşiktaş günlüğü

3 posters
YazarMesaj
*Shénay*
Süper Moderatör
Süper Moderatör
*Shénay*

Beşiktaş günlüğü Empty
MesajKonu: Beşiktaş günlüğü   Beşiktaş günlüğü I_icon_minitimePtsi Şub. 02 2009, 20:16

2009 yılı uğurlu geldi
2008 senesini üst üste aldığı yenilgilerle tamamlayan Beşiktaş, 2009’a fırtına gibi başladı. Yeni yılda Fortis Türkiye Kupası ve Süper Lig’de dört maç oynayan Siyah-Beyazlılar, tüm karşılaşmalardan galibiyetle ayrıldı. Kupada üç, ligde de bir galibiyet alan Beşiktaş, 2009 yılında iki kupayı da kaldırıp taraftarlarını güldürmek istiyor.

Hazırlıklar başladı
Fortis Türkiye Kupası’nda Antalyaspor’u deviren Beşiktaş, lig maçının hazırlıklarına başladı. Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri’nde, Mustafa Denizli yönetiminde gerçekleştirilen idmanın ilk bölümünde Siyah-Beyazlı oyuncuların, salonda ağırlık çalışması yaptığı bildirildi. Daha sonra orta alanda top kapma çalışmasının ardından 7’şerli iki takım halinde çift kale maç oynadığı kaydedildi.

Kaptan’ın dönüşü Mart’a kaldı
İtalya’da tedavi olan ve Denizlispor karşılaşmasına yetişmesi beklenen Matias Delgado’nun dönüşünde rötar olmuştu. Ancak Çizme’den bir kötü haber daha geldi. Doktorların yaptığı açıklamada, Matias Delgado’nun takım seviyesine ulaşıp, maç oynamasının mart ayını bulacağı dile getirildi.

Beşiktaş ağır yaralı
Beşiktaş’ta sakatlık krizi tekrar baş gösterdi. Kulüp doktoru Ayhan Optur yaptığı açıklamada, “Zapotocny ile Delgado’nun yanı sıra Gökhan Zan ile Uğur İnceman’ın ise hafif rahatsızlıkları var. Ekrem Dağ’ın durumu ise kritik. Antalya maçında oynaması zor” dedi.

Erkan Zengin uçuşa geçti!
Ara transferde Hammarby’den alınan Erkan Zengin, Antalyaspor karşısındaki istekli görüntüsüyle dikkat çekti. Son dakikalarda şans bulabilen gurbetçi futbolcu, “90 dakika görev yaptığımda, bu çizgimi tüm maça yayacağım. Bana güven duyanlara teşekkür ediyorum. Onları mahçup etmeyeceğim” ifadesini kullandı.

‘Yarı final kapısı açık’
Beşiktaş Asbaşkanı Levent Erdoğan, Antalyaspor galibiyeti sonrasında takıma övgüler yağdırdı. Erdoğan, “Zaman geçtikçe takım çok daha iyi futbol oynuyor. Elimizdeki kadroyla sezonu en iyi şekilde bitirmeyi amaçlıyoruz. Transfer yapmak için çalışıyoruz. Transfer olmazsa mevcut kadroyla sezon sonuna kadar devam edeceğiz. Aldığımız galibiyetle yarı final kapısını sonuna kadar açtık” diye konuştu.

Gökhan Zan çok bozuk
Gaziantep’te gördüğü kırmızı kart sonrasında kaptanlığı elinden alınan Gökhan Zan’ın yüzü gülmüyor. Milli futbolcu, “Kaptanlığın neden alındığını bana değil, başkalarına sorun. O pazubandı taşımak benim için büyük onur, gurur ve şerefti... Hata yapmış olabilirim, ancak bunu anlamadım. Daha fazla konuşup, yorum yapmak istemiyorum. Türkiye’deki yerli yabancı ayrımını herkes görüyor” diye konuştu.

Uğur: Herkes oynamak ister
Antalyaspor karşılaşmasında ilk 11’de şans bulan Uğur İnceman gerçek formunu sahaya yansıtamadığını dile getirdi. Yıldız oyuncu, “Maç eksiğim var. Beşiktaş çok büyük bir takım, herkes oynamak ister. Ben de antrenmanlarda elimden gelenin en iyisini yapıp, takımıma faydalı olmak istiyorum. Eğer düzenli olarak forma şansı bulursam, çok daha iyi bir görüntü çizeceğime inanıyorum” ifadesini kullandı.
meLankoLik
Admin
Admin
meLankoLik

Kadın
Site Nasıl : Süper..
Burç : Koç

Beşiktaş günlüğü Empty
MesajKonu: Geri: Beşiktaş günlüğü   Beşiktaş günlüğü I_icon_minitimePtsi Şub. 02 2009, 20:20

saol cnm bjkli diilim ama Smile
https://katyperry.benimforum.net
*Shénay*
Süper Moderatör
Süper Moderatör
*Shénay*

Beşiktaş günlüğü Empty
MesajKonu: Geri: Beşiktaş günlüğü   Beşiktaş günlüğü I_icon_minitimeÇarş. Şub. 04 2009, 12:58

aynen payLasım payLasımdır:D
__cHoLaTe__
Haber Editörü
Haber Editörü
__cHoLaTe__

Kadın
Site Nasıl : Tek KeLimeyLe süPErr!
Burç : ßaşak

Beşiktaş günlüğü Empty
MesajKonu: Geri: Beşiktaş günlüğü   Beşiktaş günlüğü I_icon_minitimeCuma Şub. 06 2009, 09:34

ßhen ßesiktaşLıyımm xD
*Shénay*
Süper Moderatör
Süper Moderatör
*Shénay*

Beşiktaş günlüğü Empty
MesajKonu: Geri: Beşiktaş günlüğü   Beşiktaş günlüğü I_icon_minitimeCuma Şub. 06 2009, 10:34

ne qsL:D

ÖnmLi değiL bu arada=)=)

Beşiktaş günlüğü
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Beşiktaş çok farklı!